Jeg elsker at lave mad. Og spise det. Det er vigtigt for mig at spise varieret (det er også meget sjovere) og at der står henholdsvis fiske- og vegetarretter på bordet mindst en gang om ugen. Jeg laver lige gerne indisk, thailandsk, vietnamesisk, italiensk, græsk og arabisk mad, og jeg kan godt lide at lave 'tema-uger' og fordybe mig i et køkken i en periode. Her er mine bedste opskrifter! Hvis der ikke er angivet andet, er opskrifterne til 4/5 personer – MED tilbehør.
lørdag den 17. september 2016
Grønkålssalat med ristet kokos og cashewnødder
Jublen vil jo næsten ingen ende tage efter det er blevet standsard at man kan få poser med færdigsnittet grønkål. Normalt er jeg ikke meget for færdigsnittede salater og deslige, medmindre det er en akut nødsituation, men grønkål er ret besværligt at gøre i stand. Mindes med gru dengang jeg havde købt en hel økologisk grønkålsstok - den var så stor, at der dårligt kunne være et barn nede i christiania-cyklen samtidig. Der var grønkål over hele køkkenet, og små larver. Det her er en variant af min yndlings grønkålssalat. Cashewnødder og ristede kokosflager har vist aldrig skadet nogen..
1/2 dl æblemost
1 tsk citronsaft
1 æble
1 dl ristede og saltede cashewnødder
1 1/2 dl grove kokosflager
3 spsk. rosiner
1/2 liter fintsnittet grønkål
1 1/2 dl letpisket flødeskum
Rist kokosflagerne på en varm pande - hold øje med det hele tiden og rør rundt, så de ikke bliver sorte. Sæt dem til afkøling. Skræl æblet og skær det i små stykker, vend med æblemost og citronsaft. Kom grønkål ved og rosiner, og vend det hele sammen med letpisket flødeskum - det skal være ret flydende, men dog flødeskum. Drys med cashewnødder og kokosflager.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Borgata Hotel Casino & Spa reopening on July 1 - JT Hub
SvarSletThe Borgata 광주 출장안마 Hotel Casino & Spa is reopening 포천 출장샵 on 포천 출장안마 July 1, following the pandemic, 인천광역 출장안마 following the pandemic. 사천 출장안마 The hotel reopened in June after