lørdag den 18. april 2015

Chop Suey

 

Chop Suey er en gammel glemt klassiker - og det er synd, for det er lynhurtig mad til en travl hverdag og til gengæld smager det også godt. Grøntsager og kylling i en jævnet boullion. Eller, det lyder måske ikke så lækkert,  men det er det altså.

2 kyllingebryster uden skind (jeg siger det igen - prøv dem fra hopballe.dk)
250 gr champignon
1 fed hvidløg
3 spsk østerssauce
1/2 citron
4 dl hønseboullion
2 spsk maizena
2 røde peberfrugter
1 bundt forårsløg

Rens og vask champignonerne og skær dem i halve eller kvarte, alt efter størrelse. Steg dem på en pande til de er gyldne. Skær kyllingebrystet i skiver, og steg det med. Tilsæt hvidløg og østerssauce, og sæt til side. Lav nu saucen: Kog boullionen op, jævn den med maizena og smag den til med citronsaft. Den skal smage forholdsvist kraftigt, fordi der kommer så meget grønt ned i. Kom kylling og champignon ned i og rør rundt, og lige inden servering kommer du strimlet rød peber og forårsløg skåret i skrå skiver ned i. Lad det lige koge op, og server med ris.

Du kan selvfølgelig variere grøntsagerne - brug ærter, bønner osv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar