søndag den 15. marts 2015

Pimentsauce


Den her sauce - som består af røde peberfrugter og paprika er rigtig god til fisk. Selve saucen tager ikke lang tid at lave, det der tager tid er at bage peberfrugterne i ovnen.

3 røde peberfrugter
1 tsk. røget paprika
1 tsk. sød paprika
1/4 l fløde
salt, peber, citron, æblecidereddike

Vask peberfrugterne og kom dem i ovnen ved 200 grader til de får sorte pletter. Tag dem ud og lad dem køle af. Pil så meget af skindet af som du kan, og fjern stilk og kerner. Kom det i en gryde sammen med de to slags paprika og lidt salt og peber og fløde, og lad det koge op. Blend det til en cremet konsistens - kør det evt. gennem en sigte hvis det er groft eller hvis der er kerner i. Smag det grundigt til, peberfrugterne giver det en ret sødlig smag, så der skal noget modspil til i form af salt og syre fra citron og eddike.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar