Jeg elsker at lave mad. Og spise det. Det er vigtigt for mig at spise varieret (det er også meget sjovere) og at der står henholdsvis fiske- og vegetarretter på bordet mindst en gang om ugen. Jeg laver lige gerne indisk, thailandsk, vietnamesisk, italiensk, græsk og arabisk mad, og jeg kan godt lide at lave 'tema-uger' og fordybe mig i et køkken i en periode. Her er mine bedste opskrifter! Hvis der ikke er angivet andet, er opskrifterne til 4/5 personer – MED tilbehør.
fredag den 18. september 2015
Rød tomatpesto med græskarkerner
Okay, jeg ved godt at det lyder rigtig mærkeligt. Og ser endnu mærkeligere ud.Men hold nu OP hvor det bare smager godt sammen - tomat og græskar. Det er så simpelt, at det næsten ikke tæller som en opskrift.
200 gr. semidried tomater
100 gr. græskarkerner
3 spsk. olie
vand
salt
Blend tomater, græskarkerner med olie, vand og smag til med salt. Kom kun så meget vand i, at konsistensen er som en tyk grød. Eller altså som pesto. Det smager fantastisk som smørelse på sandwich, til frikadeller eller kartofler - eller bare sådan, med et godt stykke brød til.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar