lørdag den 5. december 2015

Butterbeans med frisk tun og pesto


Det er her er en ualmindelig delikat tapas-ret. Den består af store butterbeans der er udblødt, kogt møre og vendt med pesto og frisk tun, som er stegt rosa.

500 gr. butterbeans (sættes i blød aftenen før)
salt
250 gr. frisk tun
1/2 dl pesto - hjemmelavet eller købt

Kog de udblødte bønner i rigeligt saltet vand i 45-60 minutter. Test at de er møre. Lad dem køle af til de er lunkne, og vend dem med 1/2 dl pesto.

Varm en pande op til den er meget varm, og steg hurtigt tunen så den har en brun og sprød skorpe, men stadig er rosa inden i, gerne med en rå kerne. Hvis man steger tun for meget, så bliver det tørt, og så er det som at gnaske i en spånplade. Ikke godt. Lad fisken køle lidt af, og flag den i stykker med to gafler. Vend det hele rundt og spis dette lunkent.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar