Pina colada er som bekendt en fantastisk drink. Egentlig betyder det 'filtreret ananas' hvorfor det egentlig ikke giver mening at kalde en drink for appelsinfiltreret ananas. Medmindre man er ude i noget nærmest molekylær bartenderi. Eller bare lidt småfuld. Nå, men jeg havde ingen ananas, så denne drink er lavet med appelsinjuice, kokos, rom, Malibu kokos og Cointreau. Og den er ikke spor tosset!
(4 longdrinks)
400 ml. kokosmælk af god kvalitet
3 dl appelsinjuice
4 cl. mørk rom
4 cl. Cointreau
4 cl. Malibu kokos
evt. lidt sukkersirup eller glukosesirup
Åbn kokosmælken, hæld den over i en skål med høje kanter og giv den en tur med stavblenderen, så den bliver skummende og der ikke er små mærkelige klumper af kokosfedt i. Kom rom, Cointreau og Malibu en cocktailshaker med is og ryst den godt. Tilsæt kokosmælk og appelsinjuice (af flere omgange medmindre du har en meget stor shaker). Smag evt. til med lidt sukkersirup eller glukose, hvis du synes den er for syrlig. Hæld i longdrinkglas med is. Nyd.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar