Jeg elsker at lave mad. Og spise det. Det er vigtigt for mig at spise varieret (det er også meget sjovere) og at der står henholdsvis fiske- og vegetarretter på bordet mindst en gang om ugen. Jeg laver lige gerne indisk, thailandsk, vietnamesisk, italiensk, græsk og arabisk mad, og jeg kan godt lide at lave 'tema-uger' og fordybe mig i et køkken i en periode. Her er mine bedste opskrifter! Hvis der ikke er angivet andet, er opskrifterne til 4/5 personer – MED tilbehør.
tirsdag den 29. december 2015
Tomatsalsa
Tomatsalsa er en lille lækker ting, som man kan bruge mange steder - i en sandwich (så skal man bare ikke klaske det i dagen før, så bliver den helt opblødt), i madpandekager, tortillas, rispandekager, som tilbehør til kød eller fisk eller oven på en salat. Den skal gerne trække i 20-30 minutter, men ikke længere, så bliver den smattet
300 gr. tomater (jeg brugte små stilktomater, dem synes jeg er bedt)
1 skalotteløg
1 chili
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 spsk. hvid balsamico
salt, peber
Hak tomaterne fint, hak skalotteløget endnu finere. Pres hvidløget og fjern kernerne fra chilien, og hak den i små fine stykker. Bland det hele sammen med olivenolie og hvid balsamico og smag til med salt og peber. Viola. Hvis du synes der mangler lidt bid, så kan du tilsætte mere chili.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar