Jeg elsker at lave mad. Og spise det. Det er vigtigt for mig at spise varieret (det er også meget sjovere) og at der står henholdsvis fiske- og vegetarretter på bordet mindst en gang om ugen. Jeg laver lige gerne indisk, thailandsk, vietnamesisk, italiensk, græsk og arabisk mad, og jeg kan godt lide at lave 'tema-uger' og fordybe mig i et køkken i en periode. Her er mine bedste opskrifter! Hvis der ikke er angivet andet, er opskrifterne til 4/5 personer – MED tilbehør.
mandag den 11. januar 2016
Asiatisk agurkesalat
Når du nu har ulejliget dig med at lave din egen chilisauce, så er her verdens nemmeste tilbehør til hvilken som helst 'asiatisk' ret - agurkesalat med peanuts. Den giver et behageligt sur-sødt-sprødt modspil til både stegt kød og curry. Det er så nemt, at det næsten er snyd, og en fiks måde at få smækket noget grønt på bordet i en vældig fart.
1 agurk
1/2 dl chilisauce (eller færdigkøbt)
1/2 dl saltede peanuts
Flæk agurken og fjern kernerne. Skær den i skiver på ca.
1/2 cm. tykkelse. Vend med chilisaucen og drys peanuts over. Det var det. Hvis du kan lide chili, han du tilføje ekstra finthakket chili.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar