Jeg elsker at lave mad. Og spise det. Det er vigtigt for mig at spise varieret (det er også meget sjovere) og at der står henholdsvis fiske- og vegetarretter på bordet mindst en gang om ugen. Jeg laver lige gerne indisk, thailandsk, vietnamesisk, italiensk, græsk og arabisk mad, og jeg kan godt lide at lave 'tema-uger' og fordybe mig i et køkken i en periode. Her er mine bedste opskrifter! Hvis der ikke er angivet andet, er opskrifterne til 4/5 personer – MED tilbehør.
søndag den 17. januar 2016
Kaffe med mint og fløde
Baresso laver en iskaffe med kold kaffe (!) det bliver blendet med pariserlinser - de der mormorpebermynter, som Toms laver - og is og toppet med flødeskum. Jeg er stor fan. Kaffet, og sødt og så med det der touch af mint. Oplagt at genskabe den i eget køkken, denne gang i en varm version. Man skal ikke lave den en dag man har besluttet sig for at gå på kur (i det hele taget skal man ikke gå på kur, man skal gå efter balance). Men hold nu op det smager godt! Perfekt hvis man vil kombinere kaffe og dessert i en - eller til sådan en lørdag efter en søvnløs nat.
1 person
1 kop stærk kaffe
6 pariserlinser
1 tsk. vaniljesukker (det sukker du propper dine brugte vaniljestænger ned i)
3/4 dl piskefløde
2 pariserlinser til pynt
Blend den varme kaffe med pariserlinser og sukker til linserne er helt finddelte. Hæld i et højt glas, top med flødeskum pisket til blødt skum og de sidste to hakkede pariserlinser.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar