søndag den 17. januar 2016

Kaffe med mint og fløde


Baresso laver en iskaffe med kold kaffe (!) det bliver blendet med pariserlinser - de der mormorpebermynter, som Toms laver - og is og toppet med flødeskum. Jeg er stor fan. Kaffet, og sødt og så med det der touch af mint. Oplagt at genskabe den i eget køkken, denne gang i en varm version. Man skal ikke lave den en dag man har besluttet sig for at gå på kur (i det hele taget skal man ikke gå på kur, man skal gå efter balance). Men hold nu op det smager godt! Perfekt hvis man vil kombinere kaffe og dessert i en - eller til sådan en lørdag efter en søvnløs nat.

1 person
1 kop stærk kaffe
6 pariserlinser
1 tsk. vaniljesukker (det sukker du propper dine brugte vaniljestænger ned i)
3/4 dl piskefløde
2 pariserlinser til pynt

Blend den varme kaffe med pariserlinser og sukker til linserne er helt finddelte. Hæld i et højt glas, top med flødeskum pisket til blødt skum og de sidste to hakkede pariserlinser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar