tirsdag den 29. december 2015

Tomatsalsa


Tomatsalsa er en lille lækker ting, som man kan bruge mange steder - i en sandwich (så skal man bare ikke klaske det i dagen før, så bliver den helt opblødt), i madpandekager, tortillas, rispandekager, som tilbehør til kød eller fisk eller oven på en salat. Den skal gerne trække i 20-30 minutter, men ikke længere, så bliver den smattet

300 gr. tomater (jeg brugte små stilktomater, dem synes jeg er bedt)
1 skalotteløg
1 chili
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 spsk. hvid balsamico
salt, peber

Hak tomaterne fint, hak skalotteløget endnu finere. Pres hvidløget og fjern kernerne fra chilien, og hak den i små fine stykker. Bland det hele sammen med olivenolie og hvid balsamico og smag til med salt og peber. Viola. Hvis du synes der mangler lidt bid, så kan du tilsætte mere chili.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar