onsdag den 20. maj 2015

Jordnøddedressing


Det er måske ikke den allerkønneste lille dressing/dip,  men den forsvandt som DUG for solen. Rigtig fin til asiatisk mad - vi fik den til rispandekager. Fordi nogen havde glemt at købe sesam og derfor ikke kunne lave gomadressing...

200 gr. saltede peanuts
1/2 dl sesamolie
1 1/2 spsk. fishsauce
2 spsk. ketjap manis (sød soyasauce - eller alm. soya og lidt honning)
1 spsk. rørsukker
1/2 chili (efter smag)
1 lime - skal og saft
4 spsk. friskhakket koriander (fra bundt, ikke potte)

Rør sesamolie, fishsauce, soyasauce og sukker sammen med limesaft. Hak chilien fint, og kom ned i. Mal jordnødderne ret fint på en kværn, og bland det hele sammen. Vend korianderbladene i

Ingen kommentarer:

Send en kommentar