Jeg elsker at lave mad. Og spise det. Det er vigtigt for mig at spise varieret (det er også meget sjovere) og at der står henholdsvis fiske- og vegetarretter på bordet mindst en gang om ugen. Jeg laver lige gerne indisk, thailandsk, vietnamesisk, italiensk, græsk og arabisk mad, og jeg kan godt lide at lave 'tema-uger' og fordybe mig i et køkken i en periode. Her er mine bedste opskrifter! Hvis der ikke er angivet andet, er opskrifterne til 4/5 personer – MED tilbehør.
onsdag den 25. november 2015
Asiatiske frikadeller med gris og krabbe
Hvis man virkelig vil have smæk på krabbesmagen, så skal man nok skære mængden af svinekød ned til det halve. I den version jeg lavede var krabbesmagen bare som en lille diskret eftersmag af hav - på den gode måde. Det smager rigtig fint til grøntsagswok.
500 gr. hakket svinekød
1 ds. krabbe
4 forårsløg
1 fed hvidløg
2 spsk. rød karrypasta
1 æg
1-2 spsk. mel
Skær det hvide af forårsløgene i fine små tern, og bland det med svinekødet, det afdryppede krabbekød, et presset fed hvidløg og den røde karrypasta. Kom et æg i og et par spsk. mel til at justere konsistensen. Lad farsen hvile i 20-30 minutter og form den så til små boller - som ret store valnødder, og steg dem på alle sider i rigeligt olie. Server med nudler og grøntsagswok.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar