Jeg elsker at lave mad. Og spise det. Det er vigtigt for mig at spise varieret (det er også meget sjovere) og at der står henholdsvis fiske- og vegetarretter på bordet mindst en gang om ugen. Jeg laver lige gerne indisk, thailandsk, vietnamesisk, italiensk, græsk og arabisk mad, og jeg kan godt lide at lave 'tema-uger' og fordybe mig i et køkken i en periode. Her er mine bedste opskrifter! Hvis der ikke er angivet andet, er opskrifterne til 4/5 personer – MED tilbehør.
tirsdag den 3. november 2015
Pina Colada
I en årrække - før jeg fik smag for mere 'tørre' drinks, var pina colada blandt mine absolutte favoritter. Her er en version med batida de coco og mørk rom (egentlig skal det være halvt lys rom og halvt mørk rom). Det kan ikke betale sig at spare på kokosmælken (kvalitetsmæssigt) her. Køb en god en. Af portionen her bliver 12 pæne cocktailglas.
1 dåse kokosmælk af god kvalitet (400 ml)
800 ml ananasjuice
1 dl mørk rom
1 dl batida de coco
2 store håndfulde is
+ evt. en smule sukkerlage eller glukosesirup
Kom det hele i en blender og blend det i et par minutter på højeste hastighed. Smag til, måske der skal lidt ekstra sødme til. Hæld op og server straks (ellers deler de sig i to).
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar