500 gr. okseinderlår i strimer
3 spsk. mussamankarrypasta
3 løg i både
4-6 små kartofler
1 dåse kokosmælk
2 dl vand
1-2 tsk. rørsukker eller palmsukker
jordnødder
olie til stegning
Steg kødet ad et par omgange, så det bliver pænt brunt og ikke bare kogt. Sæt det til side. Steg mussamankarrypastaen i et halvt minut ved middelhøj varme, og tilsæt kokosmælk og vand. Lad det stå og småsimre og kom det stegte kød ned i. Skræl kartoflerne og skær dem i tern, steg dem til de er brune og sæt dem til side. Skær løgene i tynde både, steg dem til de falder sammen, og kom dem ned til kødet. Lad det hele koge 10 minutter, tilsæt så kartoffelternene og kog i yderligere 15-20 minutter. Server med ris, ekstra chili og et generøst drys jordnødder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar