mandag den 22. februar 2016

Spinatsalat med sesam og champignon


Det her er en fin lidt anderledes salat med soyamarinerede champignon og friske babyspinatblade - og ristede sesamfrø. Det smager godt til asiatisk mad og til kødboller med ansjos og spinat.


1/2 pose babyspinat
250 gr. champignon
3-4 spsk. sesamfrø
4 spsk. soyasauce
1 fed hvidløg

Start med champignon, de skal nemlig trække en smule. Skær roden af, og skær dem i så tynde skiver så muligt. Bland soyasauce med presset hvidløg, og kom champignonerne ned i. Rist sesamfrøene på en pande til de popper og hopper - det er et værre svineri, men det er det værd. Bland dem i salaten, når de er blevet kolde. Lad champignonerne stå og trække mindst 15 minutter - højst en time. Skyl og vask babyspinaten, og vend det hele godt rundt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar