Jeg elsker at lave mad. Og spise det. Det er vigtigt for mig at spise varieret (det er også meget sjovere) og at der står henholdsvis fiske- og vegetarretter på bordet mindst en gang om ugen. Jeg laver lige gerne indisk, thailandsk, vietnamesisk, italiensk, græsk og arabisk mad, og jeg kan godt lide at lave 'tema-uger' og fordybe mig i et køkken i en periode. Her er mine bedste opskrifter! Hvis der ikke er angivet andet, er opskrifterne til 4/5 personer – MED tilbehør.
lørdag den 14. marts 2015
Ovnbagt ising med persille og citron
En variation af fisk. Medmindre du skal servere for den lokale afholdsforening eller små børn, så vil jeg anbefale dig at erstatte vandet med hvidvin.
600 gr. isingfilet
3 store håndfulde bredbladet persille
1 citron
salt, peber
vand
Vask og pluk persillen. Rul hver filet om en ordentlig dusk persille, læg den i et passende ovnfast fad, drys salt og peber over, og skær citronen i tynde skiver, som du lægger i en bræmme øverst. Kom så meget vand (eller hvidvin i9 at det lige dækker bunden og ca. 1 cm op. Giv det 15-20 minutter i en 200 grader varm ovn, og spis med ris og pimentsauce.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar