onsdag den 25. november 2015

Asiatiske frikadeller med gris og krabbe


Hvis man virkelig vil have smæk på krabbesmagen, så skal man nok skære mængden af svinekød ned til det halve. I den version jeg lavede var krabbesmagen bare som en lille diskret eftersmag af hav - på den gode måde. Det smager rigtig fint til grøntsagswok.

500 gr. hakket svinekød
1 ds. krabbe
4 forårsløg
1 fed hvidløg
2 spsk. rød karrypasta
1 æg
1-2 spsk. mel

Skær det hvide af forårsløgene i fine små tern, og bland det med svinekødet, det afdryppede krabbekød, et presset fed hvidløg og den røde karrypasta. Kom et æg i og et par spsk. mel til at justere konsistensen. Lad farsen hvile i 20-30 minutter og form den så til små boller - som ret store valnødder, og steg dem på alle sider i rigeligt olie. Server med nudler og grøntsagswok.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar