søndag den 29. november 2015

Mussamankarry med oksekød og kartofler


En rigtig mussamankarry er med kartofler. Og kød selvfølgelig. Her er en version hvor du kan bruge din hjemmelavede mussamankarrypasta, hvis du er til den slags, eller en færdig en. Retten er nem at gå til.

500 gr. okseinderlår i strimer
3 spsk. mussamankarrypasta
3 løg i både
4-6 små kartofler
1 dåse kokosmælk
2 dl vand
1-2 tsk. rørsukker eller palmsukker
jordnødder
olie til stegning

Steg kødet ad et par omgange, så det bliver pænt brunt og ikke bare kogt. Sæt det til side. Steg mussamankarrypastaen i et halvt minut ved middelhøj varme, og tilsæt kokosmælk og vand. Lad det stå og småsimre og kom det stegte kød ned i. Skræl kartoflerne og skær dem i tern, steg dem til de er brune og sæt dem til side. Skær løgene i tynde både, steg dem til de falder sammen, og kom dem ned til kødet. Lad det hele koge 10 minutter, tilsæt så kartoffelternene og kog i yderligere 15-20 minutter. Server med ris, ekstra chili og et generøst drys jordnødder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar