Jeg elsker at lave mad. Og spise det. Det er vigtigt for mig at spise varieret (det er også meget sjovere) og at der står henholdsvis fiske- og vegetarretter på bordet mindst en gang om ugen. Jeg laver lige gerne indisk, thailandsk, vietnamesisk, italiensk, græsk og arabisk mad, og jeg kan godt lide at lave 'tema-uger' og fordybe mig i et køkken i en periode. Her er mine bedste opskrifter! Hvis der ikke er angivet andet, er opskrifterne til 4/5 personer – MED tilbehør.
søndag den 8. februar 2015
Svampemayo
Her er en fin lille kold sauce som er god til hotdogs, burgere, sandwiches - overalt hvor du ville bruge mayonaise, og trænger til et lille ekstra spark. Du kan skrue endnu mere op for svampesmagen ved at bruge friske svampe, som du hakker fint og steger ret hårdt til de er helt mørke. Køl af og brug. Det er oplagt at bruge hjemmelavet mayonaise, men du kan også bruge en fin færdig en.
4 spsk. hakkede, tørrede svampe
3/4 dl mayonaise
Overhæld de hakkede svampe med kogende vand - lige så de er dækket. Lad dem stå i mindst 10 minutter. Kom svampene ned i mayonaisen, smag evt. til med lidt mere hvid balsamico og citron.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar