Jeg elsker at lave mad. Og spise det. Det er vigtigt for mig at spise varieret (det er også meget sjovere) og at der står henholdsvis fiske- og vegetarretter på bordet mindst en gang om ugen. Jeg laver lige gerne indisk, thailandsk, vietnamesisk, italiensk, græsk og arabisk mad, og jeg kan godt lide at lave 'tema-uger' og fordybe mig i et køkken i en periode. Her er mine bedste opskrifter! Hvis der ikke er angivet andet, er opskrifterne til 4/5 personer – MED tilbehør.
søndag den 8. februar 2015
Tatarsauce
Denne sauce smager FANTASTISK til fisk. Prøv den, næste gang du spiser fiskefilet. Hvis du ikke gider at lave mayonaisen selv, så er den stadig god.
1 dl mayonaise
3 spsk. finthakkede kapers
1 lille finthakket skalotteløg
2 spsk. finthakkede agurker - f.eks. de her eller cornichoner
2 spsk. purløg
Bland alle ingredienserne. Smag til. Hvis du har en lille ansjos liggende et sted, så kan du også med fordel mose den meget, meget fint og komme den ned i.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar