fredag den 20. februar 2015

Tuntatar og cremet laksesalat med lakserogn


Det her giver en fin forret. De to ting smager ganske forskelligt og kan enten spises som de er (fin sushi-sidedish), som del af en forret eller med sprødristet brød til.

4 personer

Tuntatar:
100 gr. tun
2 spsk. soyasauce
2 spsk. philadelphia flødeost (neutral)
1/2 avocado, hakket i fine tern
2 forlårsløg, hakket fint

Cremet laksesalat:
100 gr. laks
1 glas lakserogn
1/2 lime, saften af
2 spsk. soyasauce
1 dl. creme fraiche 38 %

Til tuntatar skal du hakke tunen fint i små tern, vend den med soyasauce og flødeost. Vend derefter avocado og forårsløg i, og smag til. Måske mangler der salt (soya)? Lad den stå og trække mindst 15 minutter før du serverer den.

Cremet laksesalat: Skær laksen i små fine tern, hæld lime og soyasauce over og bland det godt. Kom creme fraiche i, og smag til. Husk at rognen også er en smule salt. Vend til sidst rognen i, hold en smule tilbage til pynt. Lad den trække i mindst 15 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar