onsdag den 14. januar 2015

Små brød med hytteost og skinke

 


Det er godt at servere brød til sin suppe. Her er en opskrift på nogle små brød som er gode som tilbehør til en suppe, snack eller ting på madpakken til ungerne. De kan varieres i en uendelighed, bare fyldet ikke er for vådt - prøv f.eks. med feta og spinat, eller soltørret tomat, ost og røget skinke, eller bacon og løg...

250 gr. mel
1 1/2 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
3 spsk. olie
3 æg
1 1/2 dl vand

Fyld:
100 gr hytteost
1/2 pakke skinke eller ligende pålæg i små tern
5o gr. porre eller forårsløg eller purløg i små tern
2 spsk. ristede løg.

Bland alle ingredienserne til dejen i en skål - det skal bare røres godt sammen. Tilsæt fyldet og rør det godt i, fyld det i smurte muffinsforme, hvis du har (eller papirsforme) eller sæt det som små boller på bagepladen. Bag i ca. 25 minutter ved 200 grader i forvarmet ovn. Smager rigtig godt lune.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar