tirsdag den 20. januar 2015

Ananaschutney

 


Ja nu skulle man da tro at jeg havde fået chutney på hjernen. Det har jeg så ikke. Men jeg havde til gengæld en ananas der skulle spises. Eller noget - og så blev den til en chutney. Den er ikke så fotogen når den er fyldt på glas, men den har godt bid (ikke børnevenlig)

1 ananas
1 lille løg i tern
1 dl juice
1 dl æblecider
1 tsk. salt
1 chili
10 cm. ingefær
1 1/2 dl sukker
1 limefrugt (skal og saft)

Skræl ananasen og fjern stokken, skær kødet i ret små tern. Skræl ingefæren og riv den groft. Pres limefrugten og riv skrællen fint, skær chilien i små tern. Kom alle ingredienserne i gryden og kog chutneyen under låg i ca. 20 minutter. Tag låget af og kog i ca. 1 time til, indtil chutneyen har en passende konsistens. Smag den til og tilsæt evt. mere sukker og eller lime. Jeg skyllede glasset i atamon, da - særlig stærk - chutney har en ret lang levetid hos os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar