torsdag den 22. januar 2015

Små kager med cashewnødder og mandler


Disse små kager er fine i deres egen ret - men hvis man har æggehvider til overs - f.eks. efter at have lavet fastelavnsboller, så kan man passende bruge dem her. De små kager er en slags marengs.

3 æggehvider
300 gr. rørsukker
50 gr. cashewnødder (ristede og saltede)
50 gr. mandler

Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Pisk æggehvider med rørsukker i ca. 5 minutter. Kværn imens mandler og nødder fint. Vend dem i massen og sæt enten små klatter på bagepapir med en ske, eller sprøjt dem ud med en sprøjtepose (ja, ja, jeg har en sprøjteposefetich. En skal man jo ha...). De flyder ca 1 cm ud over hele omkredsen, så lav god afstand mellem dem. Bag dem ved 225 grader varmluft i ca. 20 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar