Jeg elsker at lave mad. Og spise det. Det er vigtigt for mig at spise varieret (det er også meget sjovere) og at der står henholdsvis fiske- og vegetarretter på bordet mindst en gang om ugen. Jeg laver lige gerne indisk, thailandsk, vietnamesisk, italiensk, græsk og arabisk mad, og jeg kan godt lide at lave 'tema-uger' og fordybe mig i et køkken i en periode. Her er mine bedste opskrifter! Hvis der ikke er angivet andet, er opskrifterne til 4/5 personer – MED tilbehør.
fredag den 16. januar 2015
Mormorsalat
Da jeg var lille fik vi næsten aldrig salat - faktisk er den eneste salat, som jeg kan huske vi fik - bortset fra råkost, mormorsalaten her. Oprindeligt med grøn salat, men jeg bruger hjertesalat eller romaine. Hemmeligheden er dressingen. Eller- fløde. Hemmeligheden er fløde!
1 hjertesalat
1/2 dl piskefløde
saften af 1/2 citron
2 tsk sukker
revet muskatnød
Rør ingredienserne til dressingen sammen og lad det stå i 15-20 minutter. Skyl salaten og pluk den i mundrette stykker
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar