fredag den 9. januar 2015

Bountykugler


Jeg ved ikke hvor den her opskrift stammer fra - men her er opskriften på en dejlig velsmagende bounty-agtig konfekt. Det er så nemt at lave, at selv en tre-årig kan lave det - om end det ikke er sikkert, at man har lyst til at gå ud i køkkenet bagefter. Kondenseret mælk er klister på dåse....

1 dåse kondenseret mælk
1 pose revet kokos
200 gr. 70 % chokolade til overtræk

Bland kokos og kondenseret mælk sammen og stil blandingen i køleskabet i et døgns tid. Næste dag trilles små kugler af massen, og de dyppes i smeltet mørk chokolade (eller lys, hvis man ikke er stor nok til mørk chokolade).

 Man KAN selvfølgelige bruge en halv time af sit liv på at temperere chokoladen hvis man vil, men helt ærligt - det er ikke umagen værd. De er spist, før den fine blanke chokolade kommer til sin ret. Men kan også pynte de færdige kugler med lidt kokos eller andet lir - men de smager nu allerbedst som de er. Synes jeg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar